keskiviikko 18. joulukuuta 2013

17. luukku

17.12


Käytin päiväni yllättävän hyvin! Ehdin tekeen joululahjoihin liittyviä hurjia salaisuuksia ja dataileen siinä lomassa myös! Neljästä kaheksaan olin lietsun prismassa pakkailemassa joululahjoja joukkueen hyväks, kolmatta kertaa! Oli ihan mukava kun oli vaan neljän tunnin vuoro, ei tarvinnu pitää edes ruokataukoa. Tosin silti selkää vähän juilii, kun se pakkaus pöytä on niin matalalla että seistessä pitää olla koko aja kumartuneena vähän, ja istualteen pakkaaminen ei oo yhtä helppoa… Mutta juu, päivä meni kuitenkin jees!:) Alkaa jo jännittää ja hui, pitäis huomenna pakata roippeet kasaan ja tänään ei liiennyt aikaa edes sen alottamiseen. Oon jo tehnyt kuitenkin pohdintoja siitä mitä ja miten paljon tarviin mukaan. Ideahan on että otan mahd. vähän mukaan, jotta saan paljon enemmän sitten tuleen takasin… :D Nojoo, sen näkee sitten. 
Huomenna on vikat reenit suomen puolella tänä vuonna, saadaan varmaankin meidän hupparit ja housut sillon! Tilattiin sellaset jotta voidaan edustaa yhtenäisen näkösenä porukkana sitten sielä saksassa! 

Tää oli vaan niin lutunen jne. että oli pakko laittaa tänne! Eikä mulla oikeestaan oo mitään kuviakaan tältä päivältä, joten tää korvatkoon sen!:)



~omnomnom...~

Ei kommentteja: