keskiviikko 25. joulukuuta 2013

luukut 20 - 24

20-24.12



Matka meni hyvin! Shoppailua, ruokaa, reeniit, junailua, kisailua ja allas stunttailua! Saksassa ollessa, ei juurikaan missään vaiheessa tullu fiilistä, että Joulu ois lähellä. Lahja shoppailusta ja joulutorin näkmisestä huolimatta. Asia kyllä muuttu kun pääsi kotiin. 
Saksassa keli oli +2°C ja +6°C välillä, joinain päivinä tihkutti, joinain paisto aurinko. 
Julkisilla liikkuminen oli helppoo. Meidän hotelli oli ihan Berliinin päärautatieaseman vieressä, joka käytännössä tarkotti sitä että melkein kaikki junat meni sen kautta. 
Käytiin ekana kokonaisena päivänä zekkaileen berliinin muuria ja sitten vähän shoppaamassa. Illalla käytiin reenaamassa ja pitämässä kenraali esitys, yhden paikallisen über joukkueen kanssa, jotka oli mukana mm. kis järjestelyissä. Toisena päivänä oli herääminen, aamupala ja lähtö aikasin, kisapaikalle meidän hotellilta oli n. tunnin matka. Sielä oltiin monta tuntia, laitettiin hiukset ja meikit kuntoon, kierreltiin, lämpättiin, syötiin, esiinnyttiin, odotettiin tuloksia ja stunttailtiin altaassa. Allas stunttailu oli makeeta, itekkin olin korkeuksissa ja tehtiin jotain juttuja mitä perus permannolla ei lähettäs kyllä yrittäänkään. :3 Meidän kisa esitys sinäänsä ei menny yhtä putkeen kun edellisenä päivänä, mutta jokatapauksessa sen verran hyvin että me voitettiin hopeeta!!!! Luultiin että palkinnon jaossa ei vieläkään ollu vuorossa meidän sarja, kun 4 ja 3 sija oli jo sanottu, mutta sitten sieltä pärähti "Rascals from Finland" ja olipa meinaan pienet tuuletukset (kukaan ei varmaan kuullu ketkä sitä kultaa voitti...) :D Tuli kyllä hyvä fiilis! :) 
Seuraavana iltana mentiin syömään intialaiseen raflaan ja valmentajat piti kiitos puheen ja skoolattiin hopeen kunniaks ja tottakai syötiin. Sen jälkeen pidettiin myös pikku läksiäiset Kikille. Päivällä oltiin käyty eläintarhassa (muutamat meistä) ja shoppailemassa. Oli kyllä kaks tosi mukavaa päivää! :) 
Sitten olikin jo kotiin lähtöpäivä. Pakkailtiin edellisenä iltana tai oikeestaan yönä ja vielä vähän aamulla. Unta tuli max pari tuntia yöllä, mutta silti lento meni mukavammin kun menomatkalla, vaikken edes pystyny nukkuun koneessa. Ei mennyt korvat niin pahasti lukkoon ja jotenkin lento tuntu nopeemmalta. Tultiin Helsinkiin ja sieltä ajeltiin mäkin autokaistan kautta kotiin. Oli ihana tulla kotiin kun kuusi tuoksu ja kinkku paistu uunissa. Lisäks Mari ja Ossi hyppi ja pomppi hulluina vastaan! Ainakin ne oli kaipaillu mua!:)
Ilta meni kertoillen matkasta ja pakkaillen lahjoja. Yöllä sain about 9h unet joka tuntu tosi kivalta. Tietysti myös oma sänky kruunas mukavuudellaan. Heräsin kelloon sopivasti niin että ehdin käydä suihkussa ja sitten sopivasti kuunteleen Joulurauhan julistuksen yhdessä koko perheen kanssa. Syötiin puuroo, josta sain kaks mantelia! Tupla onnea? Kateltiin joululasten ohjelmia ja aterioitiin illemmalla kinkkua ja laatiokoita yms. 
Lahjojen jako käynnisty 6-7 aikaan, kun ns. pukki saapu. Serkku jonka Mari ja Markus tunnisti heti (ei usko pukkiin enää, mutt aateltiin että kiva olla jotain kuitenki.) Ossi haukku ihan hulluna, tiedä sitten miks, vaikka tuttu ihminen oli. Perässä tuli sitten tän serkun muu perhe ja kahviteltiin ja vaihdettiin kuulumiset. 
Lahjaks sain mm. elokuvalippuja, pari lahjakorttia, toivomani pop toivelaulu kirjan, pyjama pöksyt, oloasun, sukta, tumput, ite kuvittamani kalenterin, suklaata ja sykemittarin! Vaikuttui myös siltä, että kaikista mun antamista lahjoista oikeesti tykättiin, siitä tuli hyvä mieli!:) Tässä illan mittaan on tullu popsittua sen verrn herkkuja ja suklaata, että alkaa melkeinpä öklöttää kun makaan vatsallani tässä dataillessa... :3 Kello lähestyy puoli kolmee ja alan jo pilkkiään. Iltasaduks katteltiin elokuva koko porukan kanssa. 

Berliininmuuria





Siä oli paljon kriipejä isoja
maalauksia rakennusten sivuissa

hotellin ikkunasta

Kisa päivää!!






 Eläintarhaa




Joitain ruokahetkiä





Näkymää hotellin katolta

 Lentokenttä fiilistelyä:

Helsingin päädyssä kuin Berliinissäkin


KOTONA!








~Jouluja!~

Ei kommentteja: