sunnuntai 8. joulukuuta 2013

7. & 8. luukku

7.18



Hups, en muistanu/jaksanu/ehtiny kirjottaa, kun hengailin Antin kaa. :) Päivähän meni mukavasti. Aamulla heräilin ja olo vaikutti nuhaselta, mutta olo menikin siinä päivän mittaa ohi. Siinä sitten aamupäivän datailin ja syöpöttelin, iltapäivästä lähdettiin Antin kaa ruokakauppaan! Illalla Antti värjäskin mun hiukset ja no, voi kyllä nähdä eron mutta ei se vaikuttanu ihan niin kun ois voinu, koska kevyt väri. :3






8.12



Tänään aamu oli melko aikanen ollakseen sunnuntai aamu. Päivähän kulu kahestatoista viiteen prismassa lahjoja paketoidessa. Yllättävän paljon oli hommaa. 
Kotona kerkesin oleen sen jäljee vähän aikaa ennen reenejä. Ja olipa vastassa melko jouluset tunnelmat, kuvista lienee lisää päätteleminen. 
Treenit oli kivat, hyvät ja jees, tosin vähän kipeeks teki. Uus pyrtsi on sen kaltanen, että sen tekeminen moneen kertaan putkeen, sain aikaan aika muikeen mustelman, kuumotusta ja turvotusta. Mutta kyllä se siitä vielä! :) Kateltiin tässä yks leffa vielä porukoiden kanssa, vaikka oikeesti jos oisin ollu oikein fiksu, oisin menny nukkuun jo lähes heti reenien jälkeen, mutta ei aina jaksa. Tosin nyt on kyllä jo nukku aika! 






~öitä°!~

Ei kommentteja: