lauantai 7. joulukuuta 2013

6. luukku



6.12


Toivottavasti teillä oli hyvä itsenäisyyspäivä! 
Mun päivä oli aika mukava!

Aamulla heräsin kummaan älämölöön kun äiti ja makus pelleili jotakin, onneks kello oli jo aika paljon sillon. Syötiin yhdessä, vähän ehkä tavallista hienompi aaupala ja alettiin sitten valmistautua serkun lakkiaisiin lähtöä varten. Siinä vaiheessa iski pieni vaatekriisi, mutta lopulta valinta oli mielestäni ihan oikea, kyseisiin juhliin. Sielä kahviteltiin ja skoolailtiin ja syötiin herkkuja. Vierähtihän sitä aikaa ehkä pari tai muutamakin tunti, ennenkun ajauduttiin kotiin. 

Kotona avattiinkin melkein heti TV "linnan"juhlien vuoksi. Perinteenä ollaan aina katottu itsenäisyyspäivänä linnanjuhlia ja mm. komentoitu ja ihasteltu vieraiden pukuja. :3 Päällimmäiseksi mieleen tänä vuonna jäi Duudsonien asut. Ne oli ihan hauskat, silti omalla tavallaan hienot! 

Tästä merkinnästä varmaan näkee sanomattakin, että tänään otin taas tavalliseen tapaani vähän enemmän kuvia. Tosin olisin halunnut ehtiä vielä uloskin kuvaamaan kunnolla, sitä sun tätä, valosan aikaan, mutta kun tultiin lakkiaisista kotiin oli alkanu jo pimentyä. 

Tässä vielä aika myöhään illalla alotin vähän siivoileen. Imuroin vähän ja tuuletin myös petivaatteet. Tuli heti vähän parempi fiilis siinä mielessä, etten oo vaan syönyt ja laiskotellut kokopäivää. :P Tuli myös skypetettyä tänään pitkästää aikaa. Kunhan höpöteltiin Antin kanssa. :) 

Tosiaan, tuli soviteltua aamulla muutamaa asua, näiden lisäks vielä ainakin kahta muutakin...






Orava kuvia parin päivän takaa, jotka siirsin vasta koneelle kun käytin iskän järkkäriä. Hauska kurre :3


 



Ulkoilua sillon kun oli jo hämärää ja pimeetäkin. + Ossin ulkoiluasu, ettei lunta tartu palloiks mahan alle ja osaan tassiuista ihan hurjan paljon.



~Hyvät yöt!~

Ei kommentteja: