tiistai 3. joulukuuta 2013

3. luukku



omnom

3.12



Tänään oli Studia messu päivä. Ruuhkaisen rantatien saattelemana ehdin koululta lähtevään bussiin, vaikka meinas mennä tiukille. Siitä sitten ajeltiin Helsinkiin ja pörräileen messuille. Karkkeja, pinssejä, kyniä ja esitteitä oli sielä sun täälä tarjolla.


Yks kätevimmistä mainos tuotteista oli tommonen kännykkään kiinni laitettava "kynä", jolla voi käyttää kosketus näyttöä. Hyödyllinen esim. pakkasella, kun on muutenkin kylmä, niin voi käyttää kännykkää, ottamatta tumppuja pois! Mun mielestä kätevää :3




Messuilta suunnattiin yhden maissa Kamppiin. Sielä mentiin salaatille ylimpään kerrokseen, paikkaan jonka nimee en tiedä/muista. Oli hyvää! Sitten kipiteltiin parin mutkan kautta Senaatin torille bussiin. 

Vähän jälkeen viiden oltiin takasin koululla. Paluu matka tuntu pitkältä ja pientä pilkkimistäkin oli havaittavissa matkalla, vaikka suurimmaks osaks hölistiinkin Maijan kanssa. 

Kotiin kun pääsin, syöpöttelin vähäsen ja tein läksyjä. Todennäkösesti myös loppu ilta on pääasiassa läksyjen pakertamista.  






päivän saalis + karkkeja,
 jotka syötiin matkan varrella



~tärähtäneeltä Ossilta terveisiä!~

Ei kommentteja: